Over mij

Mijn naam is Edith van Westerop. Zelfstandig coach, integratief therapeut, relatietherapeut en psycho oncologisch therapeut.

Een communicatieprofessional en interim manager was ik. Veel gedaan, veel geleerd, veel bereikt. Toch heb ik het roer stevig omgegooid. Onderdeel van mijn dagelijkse werk was het coachen en begeleiden van afdelingen, collega's en zelfstandige professionals. Dat coachen vond ik meer en meer interessant. Tegelijkertijd bedacht ik mij dat ik het dan ook echt goed wilde doen. Gefundeerd. Goed opgeleid. En realiseerde ik me dat ik moest doen wat ik anderen vaak adviseerde: passiviteit activeren, bewust worden van eigen kracht en bekwaamheden. Duidelijk werken met een doel voor ogen. Kiezen vanuit eigen waarde, maar bovenal werken vanuit kracht. Aan de slag dus.

Dat was 15 jaar geleden. Inmiddels ben ik afgestudeerd in integratieve psychotherapie, relatie en psycho oncologisch therapie en ben ik coach voor diverse cliënten in het bedrijfsleven en daarbuiten. Iedere dag geniet ik van deze bewuste keuze. Het is een goede stap geweest.

Ik werk met (jong) volwassenen die actief en resultaatgericht aan zichzelf willen werken.

Ik heb een praktijk in Amsterdam in het centrum vlakbij het Centraal Station. (overdag en 's avonds). Daarnaast werk ik op locatie bij bedrijven en in het inloophuis Adamas met kankerpatiënten in Nieuw Vennep.