Tarieven

 

Intake  

Doel van een intake is het vooraf in kaart brengen wat je klacht of vraag is en samen vaststellen wat je doelen zijn.  Je klacht en gewenste verandering brengen we in kaart en vertalen dit naar een plan van aanpak dat het beste bij jou past.  Ervaring leert, dat wat inspireert en motiveert het meeste resultaat oplevert.  Gemiddelde duur van de therapie is tussen de 5 en 15 sessies.

Doel van de therapie/coaching: jezelf beter (leren) kennen en accepteren, meer zelfvertrouwen ervaren, sterker in het leven staan en je leven makkelijker vormgeven. Indien gewenst kan ik je in contact brengen met een haptonoom, EMDR specialist en een diëtiste waar ik veel mee samenwerk.

Tarief/vergoeding

Een intake duurt max. 1,5 uur en kost 100 euro (individuele) en 130 euro (relatietherapie).  Daarna kosten de individuele sessies 125 euro per uur.  En relatietherapie 150 euro voor 1 à 1,5 uur.

Coachingssessies bedragen ook 125,00 per uur.

Na afloop van elke sessie krijg je een factuur of betaal je contant.  Betalingstermijn is 14 dagen.  Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. Natuurlijk kan ik op jouw verzoek wel met de huisarts overleggen.

Afzeggen

Kun je een gemaakte afspraak niet nakomen? Bericht mij hier dan zo spoedig mogelijk over, liefst per app of sms. Ik zoek dan naar een alternatief. Als je je op de dag zelf afmeldt, kun je mij het beste even bellen. Afspraken zonder reden die binnen 48 uur worden afgezegd, of niet verschijnen zonder reden worden in rekening gebracht.

Ik ben lid van de beroepsvereniging VIT (Vereniging Integraal Therapeuten)  en ingeschreven bij de RBCZ (Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg) en de SCAG (geschilleninstantie). Daarnaast ben ik aangesloten bij de NVPO (Nederlandse Vereniging Psycho Sociale Oncologie) en de EAP (European Association for Psychotherapy).

Ik sta ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ en onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ).